Schulensmeer Demerstraat 60 3560 Lummen T 013 44 12 37 E info@schulensmeer.be Weer aan Schulensmeer

Enthousiaste kindergidsen gezocht

08/05/2021
Ken jij leuke weetjes over de natuur? Ben je een verhalenverteller? Kan jij moeiteloos een groep kinderen boeien en iets bijleren? De natuur heeft jouw hulp nodig!

Ben je bekend met het Schulensbroek en het Schulensmeer - of wil je je hierin verdiepen? Beschik je over vrije tijd in de week of het weekend? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Meer info via schulensmeer@natuurpunt.be of 013/55 63 81.
‚Äč
Jouw taken

Als kindergids neem je groepen mee op ontdekkingstocht langs het Schulensmeer en Schulensbroek. Je vertelt verhalen en laat kinderen de natuur (be)leven. Je geeft hen een ontspannende, avontuurlijke, magische natuurervaring. Je staat zelfstandig voor een groep. Je gidst binnen je eigen kennisveld en interesses, in het weekend of tijdens de week. 

Bezoekerscentrum Schulensmeer heeft een goed gevuld activiteitenaanbod. In de vakanties organiseren we regelmatig natuurkampen. Daarom zijn we altijd op zoek naar extra kindergidsen. Ervaring is geen vereiste maar wel aangeraden. Met de nodige portie enthousiasme kom je al een heel eind. Een diploma natuurgids is aangeraden, maar niet strikt noodzakelijk. 

Wij bieden onze vrijwilligers
  • onze ervaring en kennis om je volledig te ontplooien in je nieuwe uitdaging
  • een optimale werksfeer
  • werk in een heel bijzonder natuurgebied met een breed gamma aan activiteiten
  • leuke sociale contacten 
  • een vrijwilligersvergoeding
Ontdek ons aanbod op www.schulensmeer.be/natuur

We kijken er naar uit om van je te horen!