Schulensmeer Demerstraat 60 3560 Lummen T 013 44 12 37 E info@schulensmeer.be Weer aan Schulensmeer

Schatten van Vlieg 2022

Vlieg neemt je mee op een leuk avontuur in en rond het bezoekerscentrum Schulensmeer. Daar ligt een schatkist verborgen. Jij bent de schattenjager. Hou je ogen en neus goed open onderweg, wie weet ruik je de schat wel...  Een schattenjacht met leuke opdrachten voor families met kinderen van 6 tot 12 jaar aan het Schulensmeer.

Hoe werkt het?
Download op voorhand het opdrachtenboekje (onderaan deze pagina) of vraag er eentje aan het onthaal in het bezoekerscentrum. Met deze schattenjacht ben je een dik uur zoet. Een blinddoek en een verse zakdoek en een lintje komen van pas. Voorzie eentje voor elke snuiter. Langs de tocht zijn ook heel wat leuke speelplekken waar je even kan halthouden.

Deze items komen van pas bij je zoektocht
  • opdrachtenboekje
  • een blinddoek
  • verse zakdoek
  • touwtje

Openingsuren bezoekerscentrum Schulensmeer
van 1 juli tot 31 augustus: alle dagen van 10 tot 12 uur en 13 tot 17u. We zijn er ’s middags een uurtje tussenuit. Pssst... haast je vóór 17u naar de schat! 
 

De hamvraag... hoe vind ik de schat?

Met het codewoord krijg je de gouden tip bij de onthaalmedewerker in het bezoekerscentrum en open je de Schat van Vlieg.
Let op: de onthaalmedewerkers helpen je verder tijdens de openingsuren. Die check je best even vooraf. 

 
Zin in meer Schatten van Vlieg in Lummen? Ook aan de bib van Lummen en het domein van de 1000-jarige eik is een schat van Vlieg verstopt!
Alle info en alle opdrachtenboekjes: https://www.lummen.be/sport-en-vrije-tijd/jeugd/schatten-van-vlieg

TIPS:
- Alle locaties liggen langs het parcours van de nieuwe oranje Lummenekes fietsroute. Je kan er dus gewoon een daguitstap met het hele gezin van maken!
- Post een leuke foto van jullie zoektocht op Facebook of Instagram met de hashtag #schattenvanvlieglummen
- Heb je alle Schatten van Vlieg in Lummen gevonden? Wissel op een van de locaties je 3 deelnameformulieren in voor een leuke gadget! (Zolang de voorraad strekt.)