Schulensmeer Demerstraat 60 3560 Lummen T 013 44 12 37 E info@schulensmeer.be Weer aan Schulensmeer

Natuurkampen 2020

INSCHRIJVEN?

Schrijf je vanaf nu in voor de natuurkampen 2020 aan het Schulensmeer. Wees er snel bij, de inschrijvingen lopen vlot.
NIEUW: opvang vanaf 8 tot 10 uur en 16 tot 17 uur!

Je kan inschrijven via onderstaande QR code of via deze link: https://static.twizzit.com/…/6680857ff8e4d9e39eb64147bb7f2d…

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Aan het Schulensmeer ravotten in de natuur tijdens de paasvakantie en zomervakantie 2020? Dat kan!
  • Ben je tussen 4 en 6 jaar, dan is het Bezige Bevertjeskamp iets voor jou
  • Voor avonturiers tussen 7 en 9 jaar hebben we het unieke Rangerkamp
  • En sportievelingen tussen 10 en 12 jaar die houden van sport én natuur, kunnen zicht helemaal laten gaan met het Xplorekamp

Rangerkamp zomervakantie

Ranger Rudi is een natuurheld. Hij redt dieren in nood, bouwt kampen en kan overleven in de natuur. Alleen is hij soms wat verstrooid en komt dan in de problemen. Word jij ook een echte ranger in het Schulensbroek, zodat je Rudi kan helpen? Je leert kajakken, sporen lezen, waterdiertjes scheppen, kampen bouwen en veilig vuur maken, maar vooral veel plezier maken in de natuur!
Voor wie? Voor kinderen tussen 7 en 9 jaar (geboren in 2011, 2012 of 2013)

Dagen Rangerkamp zomervakantie  Ma - Vr

Bezige Bevertjeskamp zomervakantie

Speciaal voor de kleuters die graag buiten spelen, ontdekken, fantaseren, klauteren en knutselen. We gaan eerst samen op zoek naar Bever. En samen met hem beleven we de hele week allerlei avonturen. We kijken, luisteren, voelen, ruiken, proeven en genieten van de natuur. Kleuterleiders nemen je mee op avontuur. Kom je mee?
Voor wie? Kinderen tussen 4 en 6 jaar (geboren in 2014, 2015 of 2016)

Dagen Bezige Bevertjeskamp  Ma - Vr
  Mogelijkheid voor een warm middagmaal    € 40 (incl. drankje)

• Het Bezige bevertjeskamp in week 31 (27 - 31 juli 2020) is helaas volzet.
  • Het Bezige bevertjeskamp in week 32 (3 - 7 augustus 2020) is helaas volzet.

Xplore-kamp zomervakantie

Een Xplorer is iemand die nergens genoeg van kan krijgen! Ben jij er ook zo eentje die niet stil kan zitten en alles wilt uitproberen? Dan is dit kamp voor jou, want je krijgt de kans om op ontdekking te gaan in de natuur van het Schulensbroek, maar ook om verschillende watersporten uit te proberen. Waterdiertjes determineren en bekijken onder de microscoop, of je eerste SUP-ervaring, het is allemaal even leuk.
Voor wie? Kinderen tussen 10 en 12 jaar (geboren in 2008, 2009 of 2010)

Dagen Xplorekamp  Ma - Vr
  Mogelijkheid voor een warm middagmaal    € 40 (incl. drankje)

• Het Xplorekamp in week 34 (17 - 21 augustus 2020) is helaas volzet.

Korting

** 10 euro korting voor inwonders van Lummen/Halen/Herk-de-Stad

** 10 euro korting vanaf 2de kind uit hetzelfde gezin voor dezelfde week

Inschrijven?

Stap 1: Klik op de link van Google forms voor het juiste kamp.
Stap 2: Vul de nodige gegevens in en verzend het formulier.
Stap 3: Je krijgt een bevestigingsmail van Google formulieren. Indien je deze mail niet ontvangt, kijk dan eens in je SPAM mail.
Stap 4: Volg de betaalinstructies die in de bestigingsmail van Google forms vermeld staan. Na inschrijving dien je de betaling binnen de week (7 dagen) te doen anders vervalt de inschrijving.

Indien het kamp volzet is, zal het formulier geen inschrijvingen meer accepteren. Je kan dan niet meer online aanmelden. Je kan je inschrijven op een wachtlijst via info@schulensmeer.be.

VRAGEN? 013 44 12 37 of info@schulensmeer.be (nooit via de google forms bevestigingsmail)